Velkommen til vår hjemmeside😊

 Vi har fått inn en Dvergpinscher tispe på 3 år. Mer info og bilder kommer

 VI ER OGSÅ PÅ FACEBOOK. Heidis-hundeomplassering

 

Heidis-hundeomplassering driver hovedsakelig med omplassering av hund, men vi tar også inn andre dyr som trenger nye hjem.

   

Mange der ute har ikke helt skjønt hva det egentlig koster oss for å kunne drive med omplassering av hund. For oss er ikke dette en inntekt, men noe vi gjør for å kunne hjelpe hunder som trenger nye hjem. 

Mange av hundene som kommer inn til oss har verken vært hos veterinær, fått  Vaksinert, helsesjekk, Chip merket eller har hatt tannsjekk på mange år osv. Mange er syke og trenger operasjon. Mangen har heller ikke med seg verken mat, teppe eller noe som helst av utstyr.  Noen har adferdsproblemer og trenger ekstra tid og trening for å kunne få nytt hjem. SÅ PRISEN VI TAR FOR VÅRES HUNDER ER MED PÅ Å DEKKE DISSE UTGIFTENE OG FOR Å KUNNE HJELPE FLERE,  IKKE EN INNTEKT SOM NOEN DESSVERRE TROR. Vi går dessverre mer i minus en pluss.  
 

Ønsker du hund fra oss, så send oss en mail på vår e-post adresse. Da er det litt lettere for oss og komme i kontakt med deg/dere :-)

VÅR MAIL ADRESSE: Heidi.laerum@hadeland-energi.net

Kunne du/dere tenke dere å være beredskapshjem? Ta kontakt for mer info.


 Vi er ett samboer par, som driver så smått med
omplassering av hund. Vi har drevet nå i snart 9 år.
Vi bor på ett lite småbruk på lunner, som ligger litt for seg sjølve. 

 Hundene som kommer til oss, kommer til å bo inne i huset med oss, og får være en del av vår familie. Noen må vi også sette i beredskapshjem.  Dem  blir vandt med andre dyr som hunder, katter, sauer, høner, Gris og Hester😀

Vi tar inn alt fra 1 til 2 hunder om gangen. For oss er det viktig å bli kjent med hunden, sånn att vi kan finne det rette hjemmet for den.

Vi ønsker ikke videre avling på hundene vi omplasserer. Dem blir også sjekket av veterinær, for helsesjekk, vaksine, markekur og blir chippet.


Alle hundene som vi omplasserer følger vi opp. Stamtavler og chippen vill alltid stå på Heidis-Hundeomplassering. 🙂

Vi driver med privat omplassering av hunder, så alt av utgifter går fra egen lomme. Men vi er heldige som har gode veterinærer som stiller opp😀


Hvis du/dere ønsker dere en hund, og vil hjelpe en som trenger det. Så send gjerne en e-post, og skriv litt om deg/dere selv, og hva du/dere kan tilby hunden🙂 Kanskje vi veit om en som passer deg /dere.

For de som får omplasserings hund fra oss, må skrive kontrakt og betale ett omplasseringsgebyr.  '

PS: SMS BESVARES IKKE