Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Nettside 10. des, 2018

Sherri

Finn en gruppe mennesker som utfordrer og inspirerer deg; bruke mye tid med dem, og det vil forandre livet ditt.

25. feb, 2014

Emil Torgersen

Tusen hjertlig takk for dere Sjele personer som har reddet en stakkars hund i nødd. Er evig takknemelig for resten av livet at personer som dere finnes der ute! Håper dere blir belønnet i himmelen! :D

1. aug, 2012

Ragnhild

Heisann.

For et herlig liv dere må ha! Og for en fin jobb dere gjør. Håper sola skinner på dere hver dag, selv gjennom skyer.


20. jan, 2012

Rebekka

Hei :) Leo( border collie) eide min onkel før han kom hit :) Oddbjørn.
Leo er en hund jeg er veldig glad i, han betyr velig mye for meg : ) Håper han trives her, noe jeg tror han gjør ! Pass godt på gullgutten min da:* Kommer til å savne de koselige stundene vi hadde sammen! Han er bare verdens beste g greieste hund !!

29. okt, 2011

Nina Thorn

Tanja hilser etter et år i Eidsvoll:-)

13. okt, 2011

Heidi Gudem

Heisann. Som oppdretter av Micro er jeg utrolig glad for at han kom hjem til deg. Det er nok ikke så mange som hadde valgt å jobbe med å endre en så "gammel" og skakkjørt hund. Tusen takk og lykke til videre. (Kunne Micro snakke så ville han helt sikkert sagt det samme.)

14. jun, 2011

Christian Langvad

Hei! Jeg vil fortelle litt om Armani som vi fikk fra Heidi. Vi ble spurt om han kunne være hos oss da vi driver med hundekjøring. Armani falt til umiddelbart i spannet og fikk en bestevenn, Yukon. Han var bare 2 år da han kom hit, men har deltatt i trening uten problemer og tilbakelagt 1500 km foran sleden. Det er veldig bra for en nybegynner. Det skal bli spennende å følge ham neste sesong.

14. jun, 2011

Berit

Hei på dere og takk for epost! Vi har det bare bra alle sammen! Jenny er fortsatt ei herlig lita dame , har veldig behov for å si ifra at "her er jeg" når ho er ute , til naboers store irritasjon innimellom...... men sånn er det bare...ikke lett å gjøre så mye med!!! Her er vi på yndlingsplassen ! Full oversikt over det som skjer i nærheten!!

9. mar, 2011

Ingvild

Hei Heidi :)

Liten hilsen fra Lucky. Alt står bare bra til med meg og jeg har lært meg å sitte, ligge, gi labb og gå på plass :)) Har begynt å finne meg ordentlig godt tilrette og roet meg ned masse.. Så ikke meldingen din før vi var på Gjøvik, så forsøker å komme på besøk igjen snart.

Nettside 23. feb, 2011

Sissel & Milo

En liten hilsen ifra Milo på Stabekk. Her går alt fint, han er en ordentlig søt liten fyr :)
Og snart dukker han opp i bloggen skal du se med både bilder og kanskje litt video!

Nettside 5. okt, 2010

mona rolid

Hei, så herlig at dere orker å ta på dere en så viktig jobb som det er å drive omplassering. Håper dere får sponsor til dette arbeidet

26. sep, 2010

Hege

Veldig fin side du har, og det er så flott at det fins folk som deg! Du gjer ein kjempejobb! :)

25. sep, 2010

Eva

Jeg er jo da å titter inn på siden din tidvis. En kjempe jobb du gjør. Vi er kjempe fornøyd med Jølle som kommer fra deg. En god gutt det ;0)Stå på dette er en jobb noen må ta...

28. aug, 2010

Malin Osland

Flinke tanta mi ;)

4. apr, 2010

Margunn

Takk for hyggelig telefonprat idag. Veldig bra at du tar deg av hunder som trenger nye hjem !! Flott hjemmeside.

3. apr, 2010

Monika Kristiansen

Heisan:)
Måtte bare skryte litt av siden din å ikke minst av det du gjør:) Pratet med Torild som eide Jaris før, å da måtte jeg inn på siden din for å kikke litt på jaris da vet du:) Han er fortsatt en god gutt ser jeg:) Har selv 2 dvergpinchere å en chihuahua. Legger ved et bilde:)

23. des, 2009

Johannes & Sissel

Ønsker dere ei riktig god jul. koselig side

28. nov, 2009

Else-Maria

Kjempe fin side du har fått deg :)

27. nov, 2009

Stig

Ønsker alle en riktig god jul :-)