Rufus

Rufus fikk nytt hjem 06 Desember 2017. Vi ønsker han lykke til

Dexter

Dexter har fått nytt hjem
 
Trivelig kastrert blandingshund (Border collie/Husky) på 4 år ønsker seg ett godt og aktivt hjem. Man merker ikke Huskyen i hann. 
 
Dexter er en snill og god gutt som man bare må bli glad i.
 
Dexter fungerer godt med andre dyr, hunder ( han kan si ifra om den andre blir for voldsom). Katter, sauer, høner og Griser vil han gjerne løpe etter ute, spesielt om dem viser att dem er redd. Han kan lett korrigeres. 
 
Dexter elsker å kjøre bil. 
 
Dexter går greit med barn, hann går bort om han synes dem blir for masete. 
 
Inne er Dexter rolig. Trenger ikke å bruke bur.
 
Han liker godt å være ute. 
 
Dexter tar nye ting veldig fort, men hann er litt dårlig på innkalling, så dette er noe som må trenes mer på. 
 
Vi ønsker ett aktivt hjem til Dexter. 
 
Han passer ikke til å stå ute i bånd, da dette er noe han lett blir stresset og usikker av. 
 
Dexter er kastrert, Chippet, vaksinert, avmarkert og helse sjekket. 
 
Det følger med utstyr og mat.
 
Ønsker du/dere å vite mer om Dexter eller ønsker å gi han et godt hjem. send oss en godt utfylt mail om hva dere kan tilby han.
 
Vi har gebyr og kontrakt på Dexter

Karl

Siberians Husky hanne blei fjernomplassert i Juli

Samantha

 Samantha har fått nytt hjem😊vi ønsker henne masse lykke til. Og håper hun vil trives som jakthund😊😊
 
 
Svensk hvit Elghud tispe på 3 år. ( Er labrador bak i linjene hennes, noe man ikke kan se eller merke). Samantha er en meget trivelig og snill tispe. Samantha er vandt til barn. Hun går i sammen med di fleste hunder, store som små. Er også vandt til katter. Vi har testet henne med Hest, sau og gris her hos oss, hun bjeffer på dem litt i starten. Men når hun får hilse så er hun veldig rolig og snill. Inne er Samantha rolig, elsker mye kos. Har fast plass i egen seng.(Ligger ikke i sofaen eller i seng). Samantha er generelt veldig lydig av seg, elsker å lære nye ting. Hører veldig bra når hun er i inngjerdet hage eller i langline. (Når hun er løs i skogen, hører hun ikke så bra). Kan en del lydighet og er lett trent. Har også gått litt blodspor noe hun liker veldig godt. Samantha er vandt til å kjøre bil. Kan være alene hjemme uten problem. Elsker å være mye ute, men er også glad for å være inne og få mye kos. Samantha varsler en del, når det kommer folk og når det er nye dyr hun ikke er vandt til. Samantha er en mild og fin tispe, Som bare er snill og god. Hun har ikke vært prøvd i jakt før. Men kan sikkert fungere med riktig eier. Samantha ønsker seg ett hjem hvor hun kan få en del trim, trening og få være mye ute. Hun passer ikke i leilighet eller i by. Da hun varsler en del. Samantha er sterilisert, chipet, vaksinert, helsesjekket og fått markekur. Det følger også med mat, seng og utstyr med Samantha. Vi har Gebyr og Kontrakt på Samantha. Send meg en mail om hva du kan tilby Samantha i første omgang. eller om du ønsker og vite mer om henne.
 
Chipen blir ikke overført til ny eier, men vil bli stående på Heidis-hundeomplassering.
 
Kontrakt og Gebyr