Bella

Bella fikk nytt hjem i November 2019🙂Vi ønsker henne masse lykke til🙂❤

 

Heidi-hundeomplassering har inne en, Dvergpinscher tispe på 5 år, ønsker seg ett nytt og varig hjem. Bella er en super fin tispe, som er snill og grei. Hun er på ingen måte en problemhund. Bella er en selvstendig tispe på mangen måter. Hun trenger litt tid på å åpne seg opp, i sitt nye hjem. Hun er rolig inne og legger seg gjerne inntil deg etter hvert som hun slår seg til ro og finner seg til rette. Hun kan være hjemme alene, men har ikke vært det den siste tiden. (Da beredskapshjemmet hun er i, er hjemmeværende). Hun er vandt til å ligge i bur på natta, men har den siste tiden ligget i sengen. Inne er Bella ganske rolig, hun ligger i sofaen under pledd, eller i en hundeseng. Hun sier ifra om hun hører noen ute eller om det kommer besøk. Hun bjeffer ikke mye eller veldig høyt. Hun er lett å korrigere og hører bra. Ute liker hun å snuse, løpe og kose seg. Hun kommer av og til på innkalling, litt dårlig på dette. Hun kan også finne på å ta seg en liten tur om man ikke følger med. Men hun går ikke langt. Bella er vandt til barn. Men jeg ønsker att hjemmet hun skal til nå ikke har små barn, da hun fortjener den kosen og oppmerksomheten hun kan få. Men barn er ingen problem. Bella går med di fleste hunder, sier ifra om noen blir for nærgående. Hun liker ikke så godt å få andre hunder brått på, trenger tid til å se an hunder hun møter. Bella var ikke vandt til katter når hun kom inn til omplassering, men fungerer med noen og andre vil hun løpe etter og nappe litt(Spesielt sorte/Hvite Katter). Hun bryr seg ikke så mye om andre dyr som hest, gris, sau og høner. Bella er glad i all slags mennesker, hun er veldig sosial og trivelig. Bella er svært glad i mat. Så dette er noe man må passe på. Bella var overvektig når hun kom inn til omplassering, vi måtte derfor ha henne inne en stund for å få henne ned i vekt, før videre omplassering. Bella har nylig vært hos veterinær. Hun er frisk, men måtte trekke 14 tenner( Hun spiser vanlig tørrfor og dette vil ikke bli noe problemer for henne). Hun er patella sjekket fri, vaksinert, fått markekur, og sterilisert. Det følger med Bur, teppe, matskåler, goddis, leierbånd, sele, for(Royal Canine) og kontrakt. Jeg ønsker ett rolig hjem for Bella, helst hos noen som er hjemmeværende som kan gi henne den tiden og kosen hun fortjener. Gjerne hos noen som bor landlig til, med hage og fine turmuligheter. Høres dette ut som en hund for deg? eller ønsker du å vite mer om Bella eller gi henne ett godt hjem. Send meg en mail i første omgang, om hva du kan tilby henne og hvilken erfaring du har med hund fra før.

 

 

Marsvin

Alle marsvina har fått nye hjem🙂

 

Vi har fått inn 8 marsvin til omplassering. 4 gutter(Kastrert) og 4 jenter i alder fra 1-3 år.

oddveig

Oddveig har fått nytt hjem🙂

 

Vi har inne en Blandingshund( Border Collie, Golden, Pointer og vippet). Tispe på 4 år. Oddveig er en super hærlig tispe, som bare er snill og god. Veldig mild tispe som er enkel å ha. Oddveig er en veldig rolig tispe og man merker lite til henne. Oddveig går med alt av dyr og er Veldig glad i barn. Oddveig er vandt til å være med på mye, skogsturer, campingturer osv. Hun er lett å ha med seg på det meste. slår seg fort til ro. Kan være alene hjemme. Hun er vandt til bur, men trenger ikke å bruke det. Oddveig kommer på innkalling. Går ikke langt fra eieren sin om hun er løs. Oddveig er vandt til å få ligge i sofaen, hun går ned om hun får beskjed. Hun har også ligget på soverommet( Kan våkne att hun ligger på ryggen til eier). Hun går ned om hun får beskjed. Vi ønsker att Oddveig skal kommer på landet, hvor hun kan være mye ute. Hos noen som vil gi henne ett godt hjem med turer og kos. Oddveig er sterilisert, har chip, vaksinert, helsesjekket og fått markekur. Det følger med mat, utstyr, kontrakt og gebyr. Ønsker du/dere å gi Oddveig ett godt hjem. send meg en mail om hva du kan tilby Oddveig, hvor du bor, jobb og hvilken erfaring du har med hund fra før. Jeg vil ta kontakt med di jeg føler kan passe til Oddveig. Jeg ønsker att di aktuelle skal komme å hilse på Oddveig før evt avgjørelse.

Tinus

Tinus fikk nytt hjem i juni 2019

 

Les Annonsen ferdig før dere sender mail. Kun seriøse henvendelser blir besvart. Kastrert blandingshund ( Cane corso, Rottweiler og Appenzeller sennenhund) på 5 mnd, ønsker seg ett nytt hjem, hos erfarne hundemennesker. Tinus er en vakker gutt på 24 kilo. Han er en sjarmør som man lett kan bli glad i. Han har ett hjerte av gull og er lett å bli glad i. Tinus har noen utfordringer som krever en erfaren hundeeier. Men med rett eier/eiere blir han en super flott hund). Han har vist stor forbedring etter att han kom inn til omplassering. Tinus er vandt til å kjøre bil. Han kan pipe litt i starten, men slutter etter hvert. Tinus er vandt til barn. Har vært rolig rundt barna her hos oss og beredskapshjemmet han er i nå. Tinus kan være hjemme alene, han ligget da i bur. Han kan pipe litt i starten når du drar, men roer seg etter hvert. Tinus kan bjeffe en del, når han ikke får det som han vil. Dette går veldig fort over, når han ikke får det som han vil. Tinus har blitt mye bedre på dette, etter att han nå har vært i beredskapshjem. Tinus går med andre dyr, små og store hunder. Katter, høner, kaniner, sauer osv er han litt usikker på. Men går seg til etter hvert. Tinus elsker å være ute, a går han bare og koser seg.(hos oss går han løs på gården). Tinus er ikke en tøff hannhund, men heller litt usikker i noen situasjoner. Tinus kan ha uhell inne den første dagen i nytt hjem, men ellers har han vært husrein. Tinus trenger en trygg, rolig , men bestemt eier.( Han trenger ikke en hard eier). Hos noen som kan gi han ett godt å varig hjem. Vi ønsker att Tinus skal få ett godt og permanent hjem. Hos noen med god erfaring med hund og som har kjennskap til sterke raser. Han passer godt hos noen som bor på gård, eller som bor landlig til med stor hage hvor han kan være mye ute. Vi omplasserer ikke Tinus til noen som bor i blokk eller leilighet. Tinus er vaksinert, chipet, helsesjekket og har fått markekur. Det følger med utstyr, bur, mat og kontrakt. Ønsker du å vite mer om Tinus eller kunne du tenke å gi han ett godt hjem. Send en mail og fortell om deg/dere selv, hvor du bor og hvilken erfaring du har med hun ifra før.